Vacatureaanbod

Functietitel: ACCOUNTMANAGER B-to-B  M/V (fulltime) – Regio ’s Noord-Holland, Midden-Nederland & Friesland

Functieomschrijving

Ben jij toe aan werken in een no-nonsense, eerlijke en mensgerichte salesorganisatie waar er wordt gewerkt met warme afspraken voor klantbezoeken? Wil jij graag zelf meebepalen hoe en waar jij je sales realiseert? En ben jij een echte salestopper?

Dán ben je bij Calliber aan het juiste adres!  

Ter uitbreiding van ons huidige team, zijn wij voor een gerenommeerd A-merk Energieleverancier op korte  termijn op zoek naar ervaren en gedreven Energie Adviseurs voor het MKB in Nederland, voor de regio’s Noord-Holland, Midden-Nederland en Friesland

 Werknemer R. Evers over Calliber “Ik werk sinds oktober 2012 voor Calliber b.v. Bij dit bedrijf heb ik me kunnen ontplooien en ontwikkelen op het gebied van de verkoop van gas, stroom en zonnepanelen. Onder leiding van Jan Tjeerd en Joke krijg je de kans om je ding op je eigen manier te doen. Er is een gezonde druk, de sfeer is zeer aangenaam en we hebben een mooi team opgebouwd de laatste jaren.  Wanneer je bereid bent om er voor te gaan en je past in het team dan heb je een mooie en lange toekomst bij dit bedrijf in het vooruitzicht.” 

Functie-eisen

Jij bent een ervaren direct sales verkoper in de buitendienst binnen de zakelijke energiemarkt, een absolute hunter en netwerker en je bent zeer ondernemend, communicatief vaardig en je kunt zowel zelfstandig als binnen een team werken.

Jij beschikt verder over:

 • Minimaal een MBO werk- en denkniveau
 • Sterke affiniteit met duurzaamheid
 • Bij voorkeur een uitgebreid B-to-B netwerk
 • Rijbewijs B

Bedrijfsprofiel

Calliber is specialist op het gebied van Sales & Marketing voor de B-to-B markt.

Calliber is een no-nonsense bedrijf en opereert vanuit Sneek. Calliber is een platte organisatie waar onderlinge openheid en eerlijkheid centraal staan. Calliber heeft verkopers door het hele land. Salesmeetings en voortgangsgesprekken vinden periodiek plaats in het midden van het land.

Onderscheidende salesaanpak!
Sales worden grotendeels binnen gehaald via jouw eigen netwerk,  referentie-adressen en cold canvassing. Uniek bij Calliber is dat wij onze Accountmanagers op professionele wijze warme afspraken aanbieden om zo tot nog betere salesresultaten te komen!

Medewerkers worden hierbij gefaciliteerd  met leadlijsten voor hun eigen regio en  voor het uitbreiden van hun eigen netwerk.

7 Redenen om te kiezen voor werken bij Calliber

 • Basissalaris en een variabele salesvergoeding over alle sales die je maakt
 • Uitstekende salesvergoedingen
 • Combinatie van eigen netwerk, prospectlijsten en warme afspraken in de eigen regio
 • Interessante incentives voor iedere medewerker
 • Individueel gestuurde salesaanpak en coaching per verkoper
 • Een eerlijke, open en transparante werkwijze
 • De werknemer staat centraal bij Calliber waar mensgerichtheid echt tel

Voor meer informatie over deze vacature en/of Calliber kun je contact opnemen met Jan Tjeerd Steinfort op telefoonnummer 06 49 05 46 42

Geïnteresseerd? Solliciteer dan via de volgende link: Solliciteer nu

Share this